Rullstol

TRAGISKT: Familjen hämtar Morfar på ålderdomshemmet – då tar dom istället hem en trevligare äldre man

Morfar på golvet

Morfar på golvet

Det var på andra advent som familjen Pettersson i Karlstad besökte serviceboendet Ugglemossen för att hämta morfar Karl-Ingvar till sin söndagsmiddag.

Väl inne på ålderdomshemmet stötte dom på en kul gubbe som log mot familjen och som drog upp ett munspel för att visa sin skicklighet med detta instrument, dessutom luktade han inte kattpiss som Karl-Ingvar alltid gör.

Familjen bestämde sig nästan ögonblickligen för att ta med denna gubbe hem på deras söndagsmiddag istället för Karl-Ingvar.

Tycker du det var grymt av familjen att överge sin Morfar? Isåfall tycker vi att du ska dela den här artikeln ordentligt så att folk på Internet förstår att det är fel.

Dela på

<div class="a2a_kit a2a_kit_size_32 addtoany_list" data-a2a-url="http://www viagra stripes.klickonomen.se/otroligt/familjen-hamtar-morfar-pa-alderdomshemmet-da-tar-dom-istallet-hem-en-trevligare-aldre-man-se-morfars-reaktion/” data-a2a-title=”TRAGISKT: Familjen hämtar Morfar på ålderdomshemmet – då tar dom istället hem en trevligare äldre man”>

Dela på