LISTA: 5 vanliga fel man gör när man lägger trall


Jag tror att alla människor älskar att gå på trall.
Ofta tänker i alla fall jag att ”Tänk vad skönt det är att gå på trall” när jag går på trall.

Men det är också så svårt att lägga trall. Det är framförallt 5 vanliga problem som lekmän gör när de lägger trall. Här nedan reder vi ut vilka de är. 

 1. Man lägger trallen vertikalt
  Ett vanligt fel, som är lätt att förstå. Men det inte alla vet är att trall har en sida som ska ligga uppåt. Det är också den man går så skönt på.
 2. Man köper inte trall, utan något annat
  Har hänt mig flera gånger. Man åker för att köpa trall och åker hem jättemätt efter att ha ätit för många varmkorvar för 5:- styck.
 3. Du spiller vatten på trallen efter 00.00 och den kommer till liv
  Kan hända även den bäste trall-läggare. Man kämpar med trallen på kvällen, blir törstig och man dricker lite vatten. SPLASH! Det kommer vatten på trallen –  och den kommer till liv. Senast detta hände mig lyckades jag stänga ute trallen på balkongen – och kunde därefter, i lugn och ro, slå numret till trallexcorcisten Dr. Maria Caligari som kunde läsa sina besvärjelser i högtalartelefonen. Men alla kommer inte undan så lätt.
 4. Din partner ställer sig i dörröppningen, sveper koftan hårt om sig och tittar på dig med avsky
  Det är två saker i livet som inte är så lätt. Det ena är att lägga trall. Det andra är kärlek. Att få både trallen och din partner att älska dig kan vara bland det svåraste som finns. Men Tinder finns inte för trall än.
 5. Din granne ovanför kommer och frågar om han får låna tre rutor trall, i chocken över den oförskämda frågan slår du ihjäl honom med en hammare och virar in honom i svarta sopsäckar som du sedan lägger ute på balkongen 
  Händer inte varje gång man lägger trall, men om det händer dig så se till att det inte låter och frakta bort kroppen i skydd av mörkret. Dumpa kroppen i cement eller i ett träsk dit ingen hittar. Se till att ha ett vattentätt alibi.

Lycka till med att lägga trallen!

Dela om du också älskar att gå på trall, men inte vill att någon närstående ska göra något av dessa fel.

Dela på

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *